Door: Categorieën: Algemeen

Maandagavond 20 februari zij voorzitter Henri Bekenkamp en pr man Robert Leferink bij het radioprogramma Sportief Zijn Zeker Weten wat uitgezonden wordt van 20.00 tot 21.00 uur op LocoFM. In dit uur zal de motorcross centraal zijn. Dit jaar bestaat de Stichting Circuit Oldebroek 50 jaar.

In het paasweekend op zaterdag 15 april en maandag 17 april zal de eerste wedstrijd om het wereldkampioenschap voor zijspannen in Oldebroek plaatsvinden. Een Grand Prix wedstrijd waar vele toppers bij zullen zijn.

Naast presentator Dirk Jan Grootkarzijn is ook Evert van ’t IJssel in de LocoFM studio aanwezig. Hij zal met beide bestuursleden in gesprek gaan, de geschiedenis en natuurlijk de activiteiten van 2017 zullen uitvoerig worden besproken. Stichting Circuit Oldebroek heeft al vele jaren een grote groep enthousiaste vrijwilligers die er voor zorgen dat zowel deelnemers als bezoekers kunnen genieten van de motorsport op circuit “De Bargen”. Ieder jaar weten zij de perfectie in organisatie op te voeren en doen zij nationaal en internationaal de motorcross liefhebbers versteld staan. Tijdens de WK Zijspancross kunnen de bezoekers genieten van live beelden van de cross. Dit zal voor zorgen dat het optimale cross gevoel meebeleefd kan worden.