Door: Categorieën: Algemeen

Vanaf augustus 2017 heeft Stichting Locale Omroep Oldebroek ‘LOCO’ een aanwijzing als lokale media-instelling in de gemeente Oldebroek.

Vanaf die datum maken vrijwilligers radioprogramma’s voor inwoners van de gemeente Oldebroek, die te beluisteren zijn via de ether op 107.2 FM, 107.6 FM, de kabel via Ziggo (UPC)Digitaal, kanaal 915 en via DAB+ op Kanaal 7B of via de website www.locofm.nl.

Nieuwe aanwijzing

Op 6 augustus 2022 loopt de huidige aanwijzing van Stichting Locale Omroep Oldebroek ‘LOCO’ als lokale media-instelling voor de gemeente Oldebroek af. Partijen die in aanmerking willen komen voor een aanwijzing voor de gemeente Oldebroek, voor de periode van 5 jaar, moeten voor 6 februari 2022 een aanvraag indienen bij het Commissariaat voor de Media, Postbus 1426, 1200 BK Hilversum. Meer informatie over een aanvraag is te vinden via www.cvdm.nl onder ‘toestemmingen – lokale omroep beginnen’.

Advies

In het voorjaar zal de gemeenteraad een advies uitgeven aan het Commissariaat voor de Media over de aanwijzing voor gemeente Oldebroek, waarna deze een besluit zal nemen.