Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Het wielerteam van Brouwer Dakkapellen heeft vrijdag 31 mei een prestatie tocht gefietst voor de KWF. Met start en finish in Oldebroek had het team het doel om zoveel mogelijk geld in zamelen in de strijd tegen kanker. Wij horen van Martinus van ‘t Hul hoe het is gegaan en wat de opbrengst voor KWF van dit initiatief.

Maandagavond tussen 20.00 uur en 21.00 uur zullen in de LocoFM studio Robert Leferink en Lammert Leusink te gast zijn. Robert is betrokken namens Stichting Circuit Oldebroek bij de autocross welke op zaterdag 15 juni in Oldebroek wordt georganiseerd. Lammert Leusink is betrokken bij het Autocross team van Bart Jan Blaauw. Met deze beide gasten gaan wij praten over dit nieuwe evenement in Oldebroek en de resultaten van het team Blaauw en de Weerd tot nu toe.

Er is zeker ook motorcross nieuws en komt alle info voorbij over verschillende wedstrijden die zijn verreden. Zo ook met Hemelvaartsdag waar in Rhenen de Dutch Masters werd gehouden. Daarbij waren ook rijders uit de gemeente Oldebroek vertegenwoordig zoals Robert Fobbe 250cc en Mitchel van den Essenburg 500cc .

Op zaterdag 1 juni werd in Den Dungen weer een wedstrijd gehouden waarbij Sam de Vries 65 kleine wielen en Dani Heitink 65cc grote wielen plus Michael Leusink 250cc cup in actie kwamen.

Een dag later en wel op zondag 2 juni werd op dit zelfde circuit een wedstrijd om het Nederlandse kampioenschap gehouden voor de zijspannen. Jeroen Boeve en Rick Sellis streden om de nodige punten en is dit gelukt?

Ook staan wederom bij het ONK Fobbe 250cc en van den Essenburg 500cc aan de start in Gemert. Dit alles gaan we horen uit de mond van Evert v ‘t IJssel wat deze rijders hebben gedaan. Het laatste sportnieuws en achtergronden hoort u op de maandagavond tussen 20.00 – 21.00 of luister uzelf op het tijdstip dat u past.