Door: Categorie├źn: Ochtendmix

Willem van den Beld sprak vanmorgen met wethouder Bob Bergkamp. Er werd onder andere gesproken over een inwoneravond die donderdag plaats zal vinden omtrent de verhuizing van WHC. Deze zal plaatsvinden in de Bouwakker in Hattemerbroek. Een fysieke inwoneravond was volgens de wethouder een wens van de omwonenden.

Tijdens die avond zullen onder andere de huidige plannen worden gepresenteerd. Eerder is al gesproken over de wensen en zorgen van de inwoners. Aan de hand daarvan is een plan gemaakt en tijdens deze avond kan men hun meningen geven over deze plannen.

Of alle plannen doorgaan is nog niet duidelijk. Daarvoor is op dit moment een haalbaarheidsonderzoek gaande.

Verder word er ook nog gesproken over de locatie van Kickboks Wezep. Verhalen die Wezep doorgaan melden dat ze van de huidige locatie moeten verdwijnen. De eigenaar heeft aangegeven nergens van te weten.

De wethouder heeft wel een vermoeden waar de verhalen vandaan komen. Het pand waar kickboks Wezep gevestigd zit heeft namelijk een vergunning voor vuurwerkopslag en verkoop. De eigenaar van het pand moet de vergunning daarvoor aanpassen en heeft volgens de wethouder daar de eerste stappen ook voor gezet.

Het hele gesprek met de wethouder is hieronder terug te luisteren: