Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Maandagavond is Gerrit van Werven te horen, hij gaat voor de 6e keer naar de grootste rally ter wereld. De Dakar Rally, in deze editie zal Gerrit niet zelf de truck besturen maar zal hij met de service truck van het Rainbow Truck Team aanwezig zijn. Van Gerrit horen wij het laatste nieuws van het team. 2 januari 2019 reist hij samen met het team af naar Peru.

In dit uur hoort u ook Bert Schipper, hij is voorzitter het Sportverkiezings comité van de gemeente Oldebroek. Vrijdagavond 1 februari 2019 zullen de sportverkiezingen 2018 gehouden worden bij Landal Landgoed ’t Loo. Met Bert praten wij over de voorbereidingen van deze sportverkiezingen. Een avond waar veel sporttalenten van de gemeente Oldebroek worden gepresenteerd.

Met Evert van ’t IJssel blikken wij in deze laatste uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten op de maandagavond    in 2018 terug op de motocross en het mountainbiken van 2018.  De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur. U hoort dan het laatste nieuws uit de sport.