Maandagavond 29 januari 2018 is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ is er aandacht voor de Dakar 2018 en het Rainbow Truckteam, de Maxi Promo Wintercompetitie ATB, en de Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Wij praten met Rainbow Truck rijder Gerrit Zuurmond en teammanager Gerrit Wieberdink over de Dakar 2018. Het Rainbow Truckteam reed tot de laatste twee dagen een geweldige Dakar en viel op de voorlaatste dag uit door mechanische pech. Met de beide Gerrits, praten wij over hun ervaringen.

Met Evert van ’t IJssel blikken wij terug naar de finale wedstrijd van de MaxiPromo Wintercompetitie die afgelopen zaterdag 27 januari bij de ATB Vereniging Oldebroek heeft plaats gevonden. De laatste wedstrijd van de Mountainbikers in deze competitie om punten te vergaren voor het eindklassement. Van Evert van ’t IJssel horen wij het actuele nieuws van deze laatste dag en de eindresultaten in het overal klassement.

In deze uitzending blikken wij met voorzitter Bert Schipper vooruit op de Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek. Vrijdagavond 2 februari 2018 worden deze gehouden in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage. Dit worden de 25e editie van de Sportverkiezingen van de Gemeente Oldebroek. In dit uur zal Bert ons informeren over de laatste stand van zaken van deze speciale Sportavond.