Maandagavond 19 december om 20.00 uur is de laatste uitzending van dit jaar van “Sportief Zijn Zeker Weten” op de maandagavond bij LocoFM. Tijdens deze avond zal namens het Rainbow Truckteam Henk Schuiling en Gerrit van Werven te gast zijn in het sportprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten”.

Met Henk en Gerrit gaan wij praten over zijn voorbereidingen op de 4e deelname aan Dakar 2017.

Tevens zal navigator Gerrit Zuurmond te horen zijn in het programma, de ondernemer uit Beest gaat voor zijn vierde Dakar. De Dakar rally 2017 zal plaats vinden van 2 t/m 14 januari door Bolivia, Paraguay en Argentinië. Kenners spreken nu al over misschien de zwaarste rally.

Afgelopen zaterdag was de 5e wedstrijd in de Stouwdam Wintercompetitie op de ATB Baan ‘t Loo. Met Evert van ’t IJssel blikken wij terug op deze wedstrijddag, waar diverse categorieën met elkaar streden om de punten in deze competitie.

Met Mark Blok praten wij over de volleybal wedstrijd van de VZK Heren 1 tegen Woudenberg Heren 2. Met Geert Jan Sellis praten wij over de wedstrijd van de VZK Dames 1 tegen de HVV Dames 2. Met Jan Oosterbroek blikken wij terug op het zwemseizoen 2016.