Maandagavond 16 januari zullen er verschillende sporten centraal staan bij “Sportief Zijn Zeker Weten”. In het radioprogramma op LocoFM zullen tussen 20.00 – 21.00 de volgende onderwerpen te horen zijn:

Het Rainbow Truckteam heeft zijn missie in Dakar erop zitten, stonden zij in de eerste week op de 21e plaats, in de laatste week ging het mis. Twee keer een kapotte turbo en slecht weer zorgde er voor dat de mannen verdwaalde en niet tijdig aan de start konden verschijnen. Met Gerrit Wieberdink één van de organisators van het team praten wij over Dakar 2017.

Vrijdagavond 27 januari vinden de sportverkiezingen van de gemeente Oldebroek plaats, met voorzitter Bert Schipper blikken wij alvast vooruit deze avond. Tijdens de sportverkiezingen worden er in diverse categorieën sporters en vrijwilligers in het zonnetje gezet. De Sportverkiezingen 2017 vinden plaats in het Kulturhus De Talter in Oldebroek. Evert van ’t IJssel zal ook in het programma aanwezig zijn, met hem praten wij over de wedstrijden in de ATB Stouwdam wintercompetitie 2016 – 2017. Zaterdag 22 januari aanstaande zullen de finales van de ATB Stouwdam wintercompetitie worden verreden.

Tevens zal er aandacht zijn voor een drietal volleybalwedstrijden met Marloes Franken – Hamelink praten wij over de volleybalwedstrijd van Blauw Wit Dames 1 tegen de Dynamo Dames 3 uit Apeldoorn. Met Geert-Jan Sellis praten wij over de wedstrijd VZK Dames 1 tegen de dames van PSH ’89. Mark Blok zal ons informeren over de wedstrijd van volleybal heren Swift 1 tegen de heren van VZK 1