Maandagavond 8 januari 2018 is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze eerste uitzending van 2018 “Sportief Zijn Zeker Weten “ is er aandacht voor de Dakar 2018, Sportverkiezingen van de gemeente Oldebroek 2017 en de MaxiPromo Wintercompetitie. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, ook in 2018 in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

De Dakar 2018 is gestart, van 6 t/m 20 januari wordt er gereden in Peru, Bolivia en Argentinië. Met Gerrit van Werven van het Rainbow Truckteam, praten wij over de verrichtingen tot nu toe. Afgelopen zaterdag tijdens de eerste etappe, waren er problemen met de truck. Maar gelukkig zijn zij niet gestrand en is de finish gehaald. Via Gerrit van Werven krijgen wij het laatste en actuele nieuws uit de Dakar 2018.

In de ze uitzending is er ook aandacht voor de Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek. Op vrijdagavond 2 februari zal in Cage Restaurant & Partycentrum Coelenhage de 25e editie van de Sportverkiezingen van de Gemeente Oldebroek plaats vinden. In dit uur worden de prestaties van de genomineerde Sportmannen, Sportvrouwen en Sportploegen onder de aandacht gebracht.

Zaterdag 6 januari 2018 staat de 7e etappe in de MaxiPromo wintercompetitie bij de ATB Vereniging Oldebroek op de agenda. Met Evert van ’t IJssel blikken wij vooruit op deze wedstrijddag. En bespreken wij de actuele stand in deze mountainbike competitie.