Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ praten wij over diverse sporten. In dit uur interviewt Evert van ’t IJssel de motocrosser Ruben Kroon. Lennard Kikstra de teammanager van het Rainbow Truck Team zal te horen zijn. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

De nieuwe teammanager van het Rainbow Truck Team zal te horen zijn. Lennard Kikstra is de nieuwe team manager van het team. Hij is organisatorisch verantwoordelijk voor het team wat zich opmaakt voor de 6e deelname aan de Dakar 2019. Maar naast deelname aan Dakar heeft het team samen met hun sponsoren nog meer op het programma staan voor 2019. Maar de eerste focus ligt op de komende Dakar. In dit uur hoort u wie Lennard Kikstra is en wat de plannen van het team zijn. Het team met de roots in de gemeente Oldebroek met Gerrit van Werven in hun gelederen zal de komende tijd centraal staan bij Sportief Zijn Zeker Weten op de maandagavond.

Motocrosser Ruben Kroon zal op maandagavond 29 oktober te gast zijn in het programma Sportief Zijn Zeker Weten. Kroon die al jong begon met deze takt van sport maar na een aantal jaren afscheid moest nemen van de crosscircuits, keerde weer terug en zag stapje voor stapje dat het beter met hem ging wat rijden betreft. Bij de 500cc cupklasse werd Kroon in 2018 vijfde van Nederland. Evert van ’t IJssel schuift bij de Hattemebroeker aan tafel en blikt terug maar ook vooruit. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Dit alles is ook te volgen via het internet https://www.locofm/live/