Door: Categorieën: Algemeen

12219377_1709395625956388_1645602426098612369_nOp vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 5 februari is er bij “Wie kent dit bedrijf” aandacht voor de Rijsgaardhoeve in Elburg. Onder anderen Gerlinde van de Poll zal over het ontstaan en de activitieten vertellen over deze prachtige hoeve, waar rust energie geeft. De hoeve is gelegen aan de Oostendorperstraatweg 22A in Elburg. Een bijzondere wellnessboerderij, een sfeervolle locatie voor zakelijke bijeenkomsten en een Bed&Breakfast met een kleinschalig en landelijk karakter.

Authentieke, streekeigen gebouwen, ingepast in het groene landschap, ademen de sfeer van vervlogen tijden. Hier kom je om even aan het alledaagse te ontsnappen, om verrast en verwend te worden. Een plek waar je mag loslaten, het hoofd leeg kunt maken, volledig kunt ontspannen. Een plek om je in rust te focussen op je doel, even stil staan of juist vooruit gaan, nieuwe ideeën worden hier geboren. Een plek waar je gewoon even uit kunt rusten en mag genieten van het goede leven.

Bij “Wat is er dit weekend te doen” wordt een een activiteit of evenement belicht. Aan het eind van het programma, zoals gebruikelijk, ook deze week de evenementenkalender.