Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending praten wij over de motocross in Wezep, “De tijd van toen op Keizersveld”. Wij praten ook met de voorzitter van de Korfbalvereniging Rood Wit uit Wezep.

Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met Wim Jansen de voorzitter van Rood Wit. Samen met de vrijwilligers, sponsoren en gemeente hebben zij recentelijk hun nieuwe buiten locatie en vernieuwde binnen locatie in gebruik genomen. De komende twee uitzendingen praten wij met Wim Jansen over de korfbal beleving in de gemeente Oldebroek.

De tijd van toen op Keizersveld met Addie Kalf en Jerry Klaaysen

Evert van ‘t IJssel zal maandagavond zijn vervolg geven aan Addie Kalf en Jerry Klaaysen die vorige week al te horen waren in “Sportief Zijn Zeker Weten” . De tijd van toen op Keizersveld hebben beiden mee gemaakt waarin ze alles vertelde over hoe het circuit was ontstaan en vele crossnamen de revue passeerde en de anekdotes van het verleden weer boven kwamen. In deel 2 zal als eerste gevraagd worden als Addie en Jerry wel eens clubkampioen zijn geweest op hun favoriete circuit. De vraag is ook natuurlijk hoe ze terugkijken naar het heden en het verleden en nog veel meer. Dus gaat u er maandagavond tussen 20.00 uur en 21.00 uur maar eens lekker voor zitten en luister dan weer mee naar uw regioradio LocoFM .

In deze uitzending weer veel sportnieuws bij LocoFM Regioradio.

De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live