Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending praten wij over de motocross in Wezep, “De tijd van toen op Keizersveld”. Wij praten ook met de voorzitter van de Korfbalvereniging Rood Wit uit Wezep.

Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met Wim Jansen de voorzitter van Rood Wit. Vorige week was hij al kort te horen in het programma, in deze uitzending gaan wij verder praten over de actieve korfbalvereniging in de gemeente Oldebroek.

De Tijd van Toen op Keizersveld met bakkenist Rein Hannema

Evert van t IJssel had de afgelopen week het over de solo rijders in de radio uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten” maar zal maandagavond even schakelen naar de zijspannen die in grote getale aan de start stonden op circuit Keizersveld. Rein Hannema was er een van die als bakkenist over de baan denderde. Hij kijkt terug naar zijn belevenissen en hoe het er in die tijd aan toe ging. De Tijd van Toen Op Keizersveld komt dan weer in zijn geheel voorbij. Dus alle reden om zeker weer mee te luisteren

In deze uitzending het sport heden en verleden bij LocoFM Regioradio.