Maandagavond 13 november is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor motorcross, mountainbiken en de sportverkiezingen. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In deze uitzending zullen Robert Leferink en Henri Bekenkamp van Stichting Circuit Oldebroek te horen zijn.
In 2018 zal op maandag 2 april op het circuit in Oldebroek de “Dutch Masters of Motocross” plaatsvinden een geweldig hoog aangeschreven internationaal evenement waar de solo rijders in diverse klassen aan de start zullen verschijnen. In dit uur zullen zij toelichten hoe de voorbereidingen gaan verlopen, en wat er allemaal gaat plaats vinden.

Bert Schipper, voorzitter van de sportverkiezingen Oldebroek zal te horen zijn. Op vrijdag 2 februari 2018, zal de 25e editie van de Sportverkiezingen plaats vinden. Een sportavond waarbij sporters uit de gemeente Oldebroek centraal staan om de geleverde prestaties in het afgelopen sportjaar. Deze jubileum editie van de Sportverkiezingen Oldebroek zal plaatsvinden in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage in Wezep.

De motorsport specialist Evert van ’t IJssel zal maandagavond ook te horen zijn, hij is natuurlijk zeer content met het prachtige motocross evenement wat gepland staat op Circuit de Bargen in 2018. Met Evert blikken wij ook terug op de 2e competitie wedstrijd van Maxipromo Wintercompetitie 2017/2018 welke afgelopen zaterdag plaats vond op het Sportpark ’t Stuivezand op ’t Loo.