Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending is Eduard Vinke te gast, hij is zelf als skeeleraar actief geweest. En toen zij kinderen met skeeleren begonnen is hij bestuurlijk betrokken geraakt. Eerst het secretariaat bij Skeelerclub Oldebroek en sinds vier jaar voorzitter, tevens is Eduard actief geweest als bij de landelijke baan commissie KNSB en is hij momenteel sectie bestuurslid KNSB. Samen met het bestuur en de vrijwilligers hebben zij een nieuwe skeelerpiste gerealiseerd in Oldebroek, daarop zal in 2020 de Nederlandse Kampioenschappen op de baan plaatsvinden. In dit programma gaan wij met Eduard praten over zijn ervaringen binnen de skeelersport.

Met Evert van ’t IJssel gaan wij praten over de ontwikkelingen van de Motocrossers en de ATB Vereniging uit de gemeente Oldebroek. Wij blikken o.a. terug op de Demo Classic Motoren in Oosterwolde en de prestatie in de zijspancross van het Sidecarteam van Werven met de oud Oldebroeker Gert van Werven. Het laatste en actuele motocross en mountainbike nieuws hoort u tussen 20.00 – 21.00 bij Loco FM regioradio.