Door: Categorieën: Algemeen

Hans het Lam was afgelopen maandag te gast op Regioradio LocoFM. Hans deelde zijn passie voor makelaardij met onze luisteraars. Begonnen in de verzekeringen en als jongeman van 26 in de makelaardij terecht gekomen.

Zijn opa is een voorbeeld met name daar waar het om koude acquisitie gaat. Vroeger was zijn opa boer en ging op een gegeven moment in de verzekeringen. In die tijd was dat huis aan huis op de bel drukken en verzekeringen verkopen.

Hans maakt in 2006 de omslag naar de makelaardij omdat verzekeringen volgens Hans altijd met “ellende” te maken heeft. In de makelaardij krijgt Hans als mede eigenaar al snel te maken met de financiële crisis in 2008. Daar heeft hij enorm veel van geleerd met name om door te zetten. Naast De Passende Woning door de crisis loodsen groeit het gezin verder en zijn er vier kinderen waarvan de twee jongsten een tweeling is. Ook laat Hans zich maatschappelijk niet onbetuigd. Kerk en politiek zijn zaken waar hij zich voor inzet. Van mede eigenaar wordt Hans 100% eigenaar en komt De Passende Woning door de crises. Drijfveren zijn kopers gelukkig willen maken; leuke relaties met klanten onderhouden. De klantwaarde is vooral persoonlijk contact.

Deze uitzending gemist? Klik dan hier.

Robert Nissink is maandag 30 september te gast. Dan gaat het over glas en hoe speciaal dit is.