Door: Categorie├źn: Algemeen

Sinds februari 2020 ben ik als medewerker begonnen bij de Loco Media Groep voor het programma Levenslicht.

Graag stel ik mij voor: ik ben Dineke Dertien en ben 64 jaar en woon in Wezep. Op 1 september vorig jaar ben ik met pensioen gegaan en ik dacht een jaar niets te doen. Na een half jaar kwam de vraag of ik bij het programma Levenslicht wilde komen werken.

Daar heb ik even over na moeten denken en heb een paar keer meegedraaid en toen toch de beslissing genomen om het te gaan doen. Dat betekent dat ik elke maand een programma maak van muziek en tekst dat kan een Bijbeltekst zijn of een gedicht. De muziek download ik van YouTube.

Ik doe dit met zoveel plezier, je luistert naar de muziek en er zijn prachtige teksten. Ik zoek eerst een thema en zoek daar de teksten en muziek bij. Het is inmiddels een hobby geworden zo fijn om dit te mogen doen en dankbaar dat dit op mijn pad gekomen is.

Levenslicht wordt uitgezonden op zondag van 12.00 uur tot 13.00 uur. En ik nodig jullie uit om dit te beluisteren.