Maandagavond 25 september is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor wielrennen, motorsport en hardlopen. Frans van Varik organisator van het Nederlands Clubkampioenschap Wielrennen in Dronten wat op zaterdag 30 september wordt gehouden zal te horen zijn in het programma. Met hem praten wij over de voorbereidingen en de wedstrijden die er gehouden worden onder de vlag van Wielervereniging De IJsselstreek.

In dit uur wordt er ook terug geblikt op het Nederlands Kampioenschap Wielrennen voor burgemeesters waar burgemeester Adriaan Hoogendoorn aan deel genomen heeft. Evert van ’t IJssel zal met ons bijpraten over de jeugd motorcross landenwedstijd voor zijspannen en de zijspancross in Hummelo waar Cor van Werven en William Juffer aan deelnamen. En blikken wij met Evert van ’t IJssel ook terug op de jubileum avond van 50 jaar Stichting Circuit Oldebroek.

Met Rob Boerma gaan wij praten over de Run fort he Message” welke aanstaande zaterdag 30 september in Oldebroek zal plaats vinden. Het streven van Run fort he Message is om mensen op een gezonde manier samen om aandacht te vragen voor het werk van Operatie Mobilisatie (OM). Het streven is om wereldwijd 40.000 kilometer in alle 24 tijdzones af te leggen “Run fort he Wold” verbonden met vele werelddelen. Rond 16.00 is het startschot aan de Stouwdamsweg in Oldebroek.