Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending zal de Nederlands Kampioen Mountainbiken Derk Jan van Putten te horen zijn. Hij behaalde de gouden medaille afgelopen weekend in Sittard. Ook praten wij met hem over de wedstrijden van de Landelijk Jeugd Competitie Mountainbiken die aanstaande zaterdag 18 september bij de ATB Vereniging in Oldebroek zullen plaatsvinden.

Met Niels Visser praten wij over de “Run for Joyce” een hardloopevenement wat vrijdagavond 17 september voor 9e keer wordt georganiseerd. Bij het sportpark de Heugte van VSCO in Oosterwolde zal de editie 2021 plaats vinden. Van Niels horen wij het laatste nieuws.

Gerrit Tellegen reed voor zijn plezier op Keizersveld.

Heel wat oude rijders zijn al aan het woord geweest als het gaat over de tijd van toen op Keizersveld en ging Evert van ‘t IJssel aan het woord met Gerrit Tellegen. Na een keer bellen werd er al spontaan ja gezegd door Gerrit Tellegen dien in zijn jonge jaren te zien en te vinden was op Keizersveld en zelfs ook nog een beker wist te veroveren in de strijd om het clubkampioenschap. Hij sloeg geen wedstrijd over en was er altijd met zijn zusje Hetty die ook zeer fanatiek was in haar jeugdjaren. Gerrit verteld dat zijn vader Harm op 35-jarige leeftijd pas op de motor stapte en wel bij de zijspannen. Het hele gezin was een en al cross maar stond plezier voorop. Gerrit laat dit ook goed weten tijdens het gesprek, want voor hen was het een dure hobby en werkte zijn vader en moeder er keihard voor en kon op deze manier  Gerrit en Hetty hun hobby blijven voortzetten. Tellegen was pas een jaar of vijf toen hij op de crossmotor stapte maar met zijn tiende jaar werd het allemaal serieuzer voor Gerrit. Luister naar het complete verhaal van Tellegen die heel wat te vertellen had.