Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending praten wij met Gerrit Zuurmond en Gerrit van Werven van het Rainbow Truck Team. Het team heeft afgelopen week aan de Noordzee gereden, en van 12  t/m 20 april zal het team met twee wedstrijd trucks deelnemen aan de Morocco Dessert Challenge.

Met de beide Gerrits praten wij over hun ervaringen en blikken wij vooruit op de wedstrijd die op het programma staat in Marokko. In Marokko zullen beide trucks van het Rainbow Truck Team aan de start verschijnen. De MAN Truck zal door Gerrit Zuurmond worden gestuurd en Gerrit van Werven zal met GINAF Truck racen.

In deze uitzending horen wij ook het laatste motocross nieuws van Evert van ’t IJssel, o.a. over de media dag van Stichting Circuit Oldebroek, de eerste wedstrijden voor onze jeugdige crossers en de zijspannen tijden de wedstrijd van het ONK.

Wij blikken vooruit op de Run-Bike-Run en Streetrace welke op 26 en 27 april in Oldebroek worden gehouden.