Door: Categorieën: Algemeen

0f5e4e658630c94f8e360fb5a95744adOp vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 4 september is er bij “Wie kent dit bedrijf” aandacht voor GrafiXpress, gevestigd aan de Eperweg ’t Harde. GrafiXpress is een jong en dynamisch bedrijf en richt zich op druk- en printwerk, reclame en presentatiemateriaal. Nicolet gaat in gesprek met John Lennartz, medewerker buitendienst van dit bedrijf.

Bij “Wat is er dit weekend te doen” vertelt Jan Zegers over het unieke orgelconcert met culinair tintje, dat zaterdag 5 september in de Hervormde Kerk in Oosterwolde wordt gehouden.

Het belooft een uniek concert te worden door de deelname van de volgende organisten: Ds. J.N. Zuijderduijn, predikant te Oosterwolde; G.J. van de Werfhorst, organist Pniël kerk Oosterwolde; Mr. A. Hoogendoorn, burgemeester gemeente Oldebroek; Dr. H. Vreekamp, voormalig predikant te Oosterwolde en Wilbert Margré, musicus.

De aanvang van het diner is om 17.30 uur in het Leerhuus achter de kerk, het concert begint om 19.30 uur, kerk open vanaf 19.00 uur. Toegang voor het concert bedraagt 10 euro. De opbrengst van diner en concert komt ten goede van de restauratie van het prachtige Reil orgel in deze kerk.

Aan det einde van het programma is er nog de evementenkalender.