Door: Categorieën: Algemeen

In de afgelopen maanden kwam ze al regematig voor in de media: Bertina uit Wezep. Een kerngezonde vrouw die werd overvallen door een zeldzame aandoening. Na veel zoeken en puzzelen is er een oplossing. Een behandeling van € 30.000,- niet niet wordt vergoedt door de verzekering. Met al haar vechtlust en overlevingsdrang startte ze zelf een crowdfundingsactie en met een voorlopig succes, € 17.500,- staat er inmiddels op de teller, een prachtig bedrag, maar niet genoeg. Een spontaan initiatief moet gaan zorgen voor een volgend zetje richting de € 30.000,-

Oud klasgenoot en LocoFM-DJ Edgar Kolkman bood enthousiast zijn medewerking aan en daar werd het idee geboren om een extra lange editie van de Heet van de Naald Show te wijden aan Bertina. Luisteraars krijgen de mogelijkheid om te doneren, maar kunnen ook prachtige prijzen winnen, taarten, bossen bloemen en borrelpakketten staan klaar als beloning voor een bijdrage aan de gezondheid van Bertina. Bertina is zelf even aanwezig in de studio om haar verhaal te doen.

Schijt je rijk … in beeld!

De Heet van de Naaldshow is voor deze aflevering uitgeweken naar de BPM Studio’s in Wezep. Via www.locofm.nl is natuurlijk de Heet van de Naald Show te beluisteren, maar ook te bekijken. Ze maken van het bekende spel ‘Schijt je rijk’ een live TV show! De winnaar wint € 250,- Vanaf 20.30u brengen we de hamster van Jan live in beeld!

Kortom, voor een leuke start van je paasweekend: Tune in vanaf 18u via www.locofm.nl en doneer via www.locofm.nl/actie