WEZEP – Maandagavond 6 maart zullen tussen 20.00 – 20.30 Matinus van ’t Hul, Mark de Jager en burgemeester Adriaan Hoogendoorn te horen zijn bij het sportprogramma Sportief Zijn Zeker Weten op LocoFM. Met hen wordt gepraat over de Homeride een fietstocht van 500 kilometer in 24 uur met inzet zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Ronald Mc. Donald tehuizen. Zij zullen met het team Milla’s Friends gaan deelnemen aan deze prestatietocht.

Vrijdagavond 17 maart is er een benefietavond met wielrenner en marathonschaatser Gert Jakobs in de kantine van voetbalvereniging OWIOS. Iedereen kan deze avond bezoeken en komen genieten van de anekdotes van meesterknecht Gert Jakobs.

Evert van ’t IJssel zal de ons in deze editie op de hoogte houden over de ontwikkelingen van de organisatie van Stichting Circuit Oldebroek, die dit jaar 50 jaar bestaan en op 15 en 17 april de GP Zijspancross, EK Quads, NK Zijspan en NK Quads organiseren op “Circuit de Bargen”. Tevens zal hij ons informeren over de actuele wedstrijden van afgelopen weekend o.a. de Zijspannen in Lochem, met veel teams uit Oldebroek.

Mark Blok zal ons informeren over de volleybalwedstrijd VZK Heren 1 tegen Langhenkel Heren 1, zij speelden afgelopen zaterdag hun wedstrijd. De VZK Dames 1 speelden in dit weekend tegen de Dames 1 van Langhenkel, over deze wedstrijd praten wij met Geert-Jan Sellis.