Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Jan van Ommen organisator van de wielerwedstrijd Craft Ster van Zwolle zal te horen zijn. Afgelopen zaterdag werd voor de 60e keer deze wielerwedstrijd georganiseerd. Het was de 55e keer dat deze wielerwedstrijd de opening van het wielerseizoen is. Het werd een harde wedstrijd met veel waaiers en jonge renners die in de finale domineerden. Jan van Ommen ontving na afloop van de Ster voor zijn inzet in de Wielersport namens Joost van Oostrum districts voorzitter Oost Het Gouden Wiel van de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie. Met Jan blikken wij terug op deze unieke wielerdag in Zwolle.

Namens de ATB Vereniging Oldebroek praten wij met Geert Schoonhoven, zaterdag was hij bij het loopfietsjesfestijn op de finishstraat in de Craft Ster van Zwolle. Aanstaande zaterdag zullen bij de ATB Vereniging Oldebroek de openingswedstrijden van de Landelijke Jeugd Competitie Mountainbiken 2020 zijn. Van Geert horen wij de laatste actualiteit.

In dit uur zal Evert van ’t IJssel ons op de hoogte houden van het laatste motocross nieuws. Oldebroek is volop in voorbereiding op de Dutch Masters Motocross op 13 april in Oldebroek. In de aanloop naar dit evenement zal Evert van ’t IJssel ons informeren en over de prestaties van onze lokale motorcrossers.