Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. In deze uitzending zullen wij zowel op de radio en via Facebook Live te horen zijn, live zal het te zien en horen zijn op de Facebook pagina LMG Sport.

Maandagavond tussen 20.00 uur en 21.00 uur zal Julian Veldman aanschuiven in het

Sport programma Sportief Zijn Zeker Weten. De zijspancrosser uit Kampen verteld over zijn Passie en blikken we met hem vooruit op de grote wedstrijd die komen gaat en dat op zijn eigen thuiscircuit “de Bargen’ in Oldebroek. Glenn Janssens staat aan zijn zij waar Veldman in 2018 goede verschillende podiumplaats mee wist te behalen.

Wat ziet het zijspanduo aan kansen bij de Van Werven Dutch Grand Prix, en zit er een podiumplaats in is de vraag. Dit alles zullen wij uit de mond van Julian Veldman gaan horen. En nemen we met hem natuurlijk ook de eerste WK wedstrijd met hem door die op zondag 7 april in het Belgische Lommel is verreden.  

Verder zullen ook Robert Leferink en Niels van ‘t IJssel van stichting circuit Oldebroek plaats nemen aan tafel om het laatste nieuws toe te lichten over het crossspektakel wat in het paasweekend op zaterdag 20 en maandag 22 april er aan zit te komen.