Door: Categorieën: Aan tafel met...

Op donderdag 7 januari om 19.00 uur staat de Kairos cursus Oldebroek centraal bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch praat met Rianne Spijkerboer, uit Heerde, over deze cursus. Er wordt vanaf dinsdagavond 12 januari t/m dinsdagavond 20 februari een aantal weken lang een Kairos cursus gegeven in het boerderijmuseum in Oldebroek. In zes avonden en een zaterdag geeft de Kairos cursus je een kijk op de wereld vanuit Gods perspectief: een studie naar het doel en plan van God van Genesis tot Openbaringen. Deze cursus is voor iedereen die wil groeien als een discipel van Jezus.

De Kairos cursus wordt in meer dan 70 landen gegeven. Kairos is tot nu toe al voor zo’n 200 cursisten in o.a. Amsterdam, Heerde, Drachten, Veenendaal, Woerden en Oldebroek een grote bron van inspiratie geweest.
Het is met recht een leerzame en inspirerende reis door de Bijbel, de geschiedenis en de wereld. Tienduizenden zijn je de afgelopen jaren voor gegaan. De Kairos cursus wordt gegeven op initiatief van o.a. Jeugd met een Opdracht (JmeO) en Operatie Mobilisatie.