Maandagavond 30 april is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur is er aandacht voor de streetrace, skeeleren, motocross en voetbal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In dit uur zal loopcoördinator en techniektrainer Erik Nieuwenhuis te horen zijn. Zijn specifieke trainingen gericht op loop coördinatie en techniek worden binnen de voetbal steeds meer toegepast.

Vele verenigingen en sporters maken gebruik van zijn trainingen gericht op de loop coördinatie. Op dinsdag 1 en woensdag 2 mei laat hij veel jeugd als professional trainen. Samen met Louis Garvey jeugdvoetbaltrainer van Manchester United Youth Academy geeft hij trainingen in deze regio bij SC Elburg. Vanavond horen wij zijn motivatie en wat voor specifieke trainingen zij geven.

Met Evert van ’t IJssel praten wij over de actualiteit van de motocross en blikken wij terug op de Streetrace die op Koningsdag in Oldebroek werd verreden. Ook zal er worden teruggeblikt op de skeelerwedstrijd die verreden werden op Koningsdag in Oldebroek. Beide wedstrijden werden verreden rondom en over het Raadhuisplein. Het actuele sportnieuws en achtergronden hoort u maandagavond bij LocoFM radio tussen 20.00 – 21.00.