Door: Categorie├źn: Algemeen

325659_113957675381797_164689497_oOp vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 10 juni is er bij “Wie kent dit bedrijf” aandacht voor Manege Elburg uit Elburg. Op de grens Elburg/Oosterwolde langs de Oostendorperstraatweg is Manege Elburg gevestigd. In het verleden beter bekend als “De Rommelpot”. Alweer 10 jaar geleden mochten Mireille en Milo Ferweda zich de trotse eigenaren noemen van Manege Elburg.bestaat 10 jaar en dus is het tijd voor een feestje. Dat feestje wordt gehouden op zaterdag 11 juni middels een open dag die bol staat van de leuke activiteiten. Aanvang 10.00 uur.

De nu 39 jarige Mireille is al vanaf haar 13e jaar besmet met het paardenvirus. Voor haar 13e vond ze deze viervoeters eigenlijk een beetje eng, maar haar grote zus gaf het goede voorbeeld. Daarna volgde haar eerste paard genaamd Ewoud. Hiermee was ze succesvol in de klasse Z dressuur en M springen. Vanaf die tijd wist ze zeker dat ze iets met paarden in haar leven wilde gaan doen. Na haar studie veehouderij met afstudeerrichting paard en de ORUN instructeurs cursus werd ze bevoegd om een eigen bedrijf te starten en rijlessen te gaan verzorgen.

Bij “Wat is er dit weekend te doen” wordt een een activiteit of evenement belicht. Aan het eind van het programma, zoals gebruikelijk, ook deze week de evenementenkalender.

De Groot Wezep