Maandagavond 26 maart is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ praten wij over diverse sporten. In dit uur is er aandacht voor mountainbiken, motocross en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Deze avond zullen er namens Stichting Circuit Oldebroek twee gasten zijn in de LocoFM Studio. Robert Leferink de PR Man en Albin Steinbach de penningmeester beiden actief voor de Stichting, en druk met voorbereidingen voor de Dutch Masters of Motocross op 2e paasdag en de KNMV Jeugd Solo Motocross en KNMV Cup Klassen op zaterdag 31 maart. Evert van ’t IJssel zal met beide mannen in gesprek gaan over de activiteiten van het komend weekend. ’t Loo zal het komende weekend het middelpunt van crossend Nederland zijn, in dit uur hoort u het laatste nieuws over dit motosport evenement.

Afgelopen zaterdag was op ’t Loo een Mountainbike Marathon, met maar liefst 450 deelnemers, een prachtig spektakel. Wij blikken terug op deze geslaagde dag met sterke renners op het podium bij de huldigingen. Met Marloes Franken-Hamelink praten wij in dit programma over de volleybalwedstrijd van de Blauw Wit Dames 1 tegen de Dames 1 van Blok EVC. Gerran Eibrink informeert ons over de wedstrijd van de SDS Dames 1 tegen de VZK Dames 1.