Door: Categorieën: Ochtendmix

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending horen wij de teammanager Marc Zonnebelt van het Allinq-Krush-IJsseltstreek Wielerteam. Afgelopen week werd Marien Bogerd Nederlands Kampioen Tijdrijden, hij was de snelste bij de Elite mannen over 29.7 kilometer. De komende week is Marc Zonnebelt met de wielerploeg actief in Polen. Wij spreken hem over het Nederlands Kampioenschap en de wedstrijd in Polen waar zij aan gaan deelnemen.

Met Gerrit van Werven praten wij over zijn deelname aan de zijspancross op 3 juli in Oldebroek. De eerste wedstrijd dit jaar voor de Oldebroeker. Wij zijn benieuwd naar de voorbereidingen en de bakkenist die bij Gerrit in het zijspan staat. Ook praten wij over het Rainbow Truck Team dat naar Polen vertrekt, om daar deel te nemen aan een wedstrijd. Gerrit zal er niet bij zijn, hij bereidt zich voor op de cross in Oldebroek.

Van Robert Leferink van Stichting Circuit Oldebroek horen wij het laatste nieuws van de cross in Oldebroek. Welke lokale rijders gaan er aan de start verschijnen. En wat zijn de actuele regels voor evenement op zaterdag 3 juli op circuit de Bargen in Oldebroek.

Bij Sportief Zijn Zeker Weten op de maandagavond het sport heden en verleden bij LocoFM Regioradio.