Velen van u hebben zeker op maandagavond wel eens meegeluisterd naar het sportprogramma “ Sportief Zijn Zeker Weten” dat tussen 20.00 uur en 21.00 uur werd uitgezonden op Regioradio Loco FM. Tijdens de uitzendingen kwamen alle facetten van sport voorbij en schoven verschillende gasten aan tafel om over hun passie te vertellen. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn en Evert van ´t IJssel zijn de twee drijfkrachten achter het programma, maar door het coronavirus stopte de sportwedstrijden en ook het nieuws rondom de sporters.

De twee begrijpen het zeer goed dat gezondheid boven alles gaat, en beiden besloten om voorlopig te stoppen met de radio uitzending. Want als er niets is aan info over de wedstrijden en sporters wat moet je dan doen, vragen hoe ze de coronatijd zelf mee maken? De sporters hebben het er zelf al moeilijk genoeg mee vinden Dirk jan en Evert. Beiden houden elke week wel contact met elkaar want ook buiten de uitzending om zijn ze actief op sportgebied al zijn de batterijen daar ook uit de microfoons gehaald. Geen wielrennen, geen motorcross en ga maar door.

Hopelijk zal de toekomst weer anders worden maar omdat ook de vakantie periodes beginnen zullen tot september de microfoonschuiven dicht gehouden in de studio van Regioradio LocoFM wat “Sportief Zijn Zeker Weten” op de maandagavond betreft.