Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

De 19-jarige Michael Leusink zal 17 februari te horen zijn in Sportief Zijn Zeker Weten. De Motocrosser uit Wezep had graag naar de studio willen komen maar door de drukke werkzaamheden was er geen garantie dat het mogelijk was om te komen. Evert van ‘t IJssel hield contact met de Husqvarna rijder en pakte zijn kans om even aan de keukentafel een gesprek met de 250cc cuprijder aan te gaan.

In 2019 werd Leusink zeventiende van Nederland en zullen we gaan horen als hij met deze resultaat tevreden was. Michael heeft ook de nodige moeite met de tijdtraining wat gaat hij hier aan doen en wat zijn, zijn doelstellingen in 2020. Dit alles en meer komt voorbij en doet Leusink toch een verrassende uitspraak. Dus moet u zeker naar het complete interview blijven luisteren.

In deze uitzending hebben wij ook contact met het Runnerteam De Foesters. Zij hebben de afgelopen week deelgenomen aan The Carbagerun een rally door Scandinavië, drie landen werden er aangedaan, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Wij horen van Niek van de Wetering de ervaringen van het team.

Ook blikken wij terug op de finale wedstrijden Mountainbiken van de Veluwse MTB Competitie welke afgelopen zaterdag bij de ATB Vereniging Oldebroek plaats vonden.

In Nijkerk waren er successen voor de deelnemers uit de gemeente Oldebroek bij de 4e competitie wedstrijd van de Maxi Promo Veluwse Run Bike Run competitie. Wij blikken terug op deze vierde wedstrijddag.

In deze uitzending weer veel sportnieuws bij LocoFM Regioradio.