Maandagavond 2 oktober is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor motorsport, wielrennen, mountainbiken, classic demo race en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Deze avond spreken wij met de bondscoach van de Motocross bij de KNMV Marcel Hartman. De op ’t Loo woonachtige Marcel houdt zich vooral bezig met de jeugdopleiding. Daarnaast heeft hij ook de algemene sportieve leiding voor motorcross binnen de KNMV. In die hoedanigheid is hij ook verantwoordelijk voor de selectie van de Nederlandse MX of Nations en European Motocross of Nations teams. Afgelopen weekend was hij met de selectie bij de Motocross of Nations Engeland, wij gaan met Marcel in gesprek over zijn ervaringen van dit weekend.

Met Gijs van de Weg, organisator van de Classic Demo Race welke op zaterdag 7 oktober in Oosterwolde gehouden zal worden, praten wij over dit evenement. Met Evert van ’t IJssel praten wij over de mountainbike, en blikken wij vooruit op activiteiten die er staan te gebeuren bij de ATB Vereniging Oldebroek. Wij blikken terug op Nederlands Clubkampioenschap Wielrennen voor clubs in Dronten. Met Mark Blok praten wij over de volleybal wedstrijd van VZK Heren 1 tegen Pauwervoll Heren 2, Geert Jan Sellis informeert ons over de dames van VZK 1 die tegen de dames van Pauwervoll 2 hebben gespeeld.
Marloes Franken zal ons informeren over de wedstrijd van de Blauw Wit Dames 1 tegen de EVV Dames 2.