Maandagavond 28 augustus tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” weer te horen bij LocoFM. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat op deze avond met diverse sporters en organisators van sportevenement in gesprek over hun sportprestaties of evenementen wat zij organiseren.

Tijdens deze eerste uitzending van het seizoen 2017 – 2018 zal Evert van ’t IJssel te horen zijn. Met hem praten wij over de actualiteit van de motorsport en nemen wij de laatste standen door van de motorcross.

Met de voorzitter van de ATB Vereniging Oldebroek Arie ten Hove praten wij over de Streetrace 2017. Vrijdag 1 september het Mega Piratenfestijn en zaterdag zal de Mega Tent het decor zijn van de Sreetrace 2017.

Met Gerrit Wieberdink gaan wij praten over het programma wat het Rainbow Truckteam gaat rijden, Dakar 2018 en de Marocco Rally, wij gaan het horen van Gerrit Wieberdink. Hij is samen met Marc de Haan de drijvende kracht achter dit Truckteam. Ook zal Hans van de Wetering te horen zijn, de Noorder werd recentelijk in Hallum, Nederlands Kampioen Skeeleren bij de Masters. Veel sportnieuws dus in de 1e editie van 2017 – 2018 bij Sportief Zijn Zeker Weten.