Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending praten wij over de motocross in Wezep, “De tijd van toen op Keizersveld”, met de voorzitter van de ATB Vereniging Oldebroek Arie ten Hove en met de voorzitter van Stichting Circuit Oldebroek Henri Bekenkamp.

Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met Arie ten Hove over de ATB Vereniging Oldebroek, dit jaar was ook voor de mountainbikers een bijzonder jaar. Maar desondanks is er veel gebeurd, er is hard gewerkt aan de accommodatie, realisatie grote parkeerplaats, parcours aanpassingen, schilderwerk, bouwen van een jury en mediaruimte. In september werd op het verzoek van de KNWU corona proof de Nederlandse Kampioenschappen Streetrace georganiseerd. Wij gaan terugblikken maar ook vooruit kijken, want de vereniging is ook in de laatste maand van het jaar actief.

Ook zal Evert van ’t IJssel een gesprek hebben met Henri Bekenkamp van ‘Stichting Circuit Oldebroek’ die kort terugkijkt naar 2020 maar heel snel vooruitblikt naar 2021. Ook voor de Stichting en de vrijwilligers was het een bijzonder jaar. Maar ook zij zijn ondanks de beperkingen wel in actie geweest.

De tijd van toen op het Keizersveld met Jan Wolf

Evert van ‘t IJssel zal maandagavond zijn gesprek voortzetten over De Tijd van Toen op Keizersveld en zocht oud motorcrosser Jan Wolf uit het kleine dorpje het ‘t Loo op die een echte hobbyrijder was en met een hele club uit het dorp graag gas wilde geven op Keizersveld. Jan had een zeer goede binding met Herman van de Pol die helaas is overleden maar de mooie herinneringen die hij met Herman heeft beleeft zeker onder zijn aandacht brengt.