Door: Categorieën: Muzikale Ontmoetingen

Op donderdag- en zondagavond zendt LOCOfm van 22.00 tot 23.00 uur het programma uit Muzikale Ontmoetingen een uur instrumentale gewijde muziek. De samenstelling en presentatie is in handen van Bert Michelsen. Na dit uur kunt u tot de klok van middernacht nog luisteren naar uitgezocht klassiek. Wilt u weten wat we tussen 22.00 – 23.00 uur gaan draaien, klik dan op lees meer.

Liederenoverzicht op 28 en 31 januari (bij rtv Hattem op 7 febr. 2016)

 Komt als kinderen van het  org. Johan den Hoedt
 Blijf bij mij Heer  org. Herman Witter
 Wees mijn verlangen Heer  pianist Jacob Schenk
 Verlosser, vriend gij hoop  org. Lennert Knops
 Psalm 107  Wim en Wilbert Magré en Carina Bossenbroek
 Psalm 72  org. Minne Veldman
 ‘k Wil U O God mijn dank  meerdere instrumenten
 Ik ga slapen ik ben moe  org. Meindert de Jong
 Als een hert  A orkest muz. ver. David Oosterwolde.
 afsluitende muziek
 Machtig God sterke rots  meerdere instrumenten