Foto_Erik Groen_Burgemeester Hoogendoorn_NK Streetrace 2016De zomerstop is voorbij, op de maandagavond staat tussen 20.00 en 21.00 uur bij LocoFM de sport weer centraal. Maandagavond 29 augustus zal bij het radioprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” het Nederlands Kampioenschap Streetrace besproken worden.

Presentator Dirk Jan Grootkarzijn praat met Arie ten Hove, voorzitter van de ATB vereniging Oldebroek, met burgemeester Hoogendoorn over zijn dubbelrol tijdens de streetrace, deelnemer Erik Groen bij de Sportklasse Heren, Raymond en Dennis van de Kruisweg die ook van de partij zullen zijn.

Evert van ’t IJssel zal ons informeren over de actualiteit van het NK Streetrace. Naast de streetrace zal Evert van ’t IJssel ook praten over de actualiteit van de Motorcross. Diverse actualiteiten met betrekking tot de streetrace zullen de revue passeren. Oldebroek is volop in voorbereiding op de ontvangst van de sport liefhebbers in Oldebroek tijdens het spectaculaire Nederlands Kampioenschap Streetrace 2016.