Door: Categorie├źn: Algemeen

Inmiddels is het al vaste prik dat we tijdens “Op Weg Naar” mooie prijzen weggeven. Al sinds het begin maken we gebruik van de schaatsbel. Hoor je de schaatsbel, bel dan naar de studio, meld welke titel en artiest je zojuist hoorde en je hebt een prijs in de pocket.

Vorig jaar introduceerde we het letterspel. Tijdens de programma’s geven we verdeeld over de dag letters weg. Alle letters samen vormen een woord. Ben je de eerste die het woord raad? Dan heb je een prachtig boodschappenpakket gewonnen.

Maar ook dit jaar is er weer een nieuwe manier om zo’n boodschappenpakket in de wacht te slepen. Elke dag gaan we met onze Locobus op pad, op de radio geven we hints over onze locatie. Aan de hand van deze hints zou je onze locatie kunnen herleiden. De enige manier om erachter te komen of dat echt zo is, is om in de auto te stappen en naar de des betreffende locatie te rijden. En zie je daar de Locobus staan en weet je het juiste codewoord? Dan kun je de terugweg doen met een mooi boodschappenpakket op de achterbank.