Foto_Circuit de Bargen_Fotograaf Ferdinand Koops_2016Maandagavond 21 maart staat bij het radio programma “Sportief Zijn Zeker Weten” bij LocoFM tussen 20.00 en 21.00 uur het ONK zijspan motorcross centraal. Motorsport specialist Evert van ’t IJssel zal samen met presentator Dirk Jan Grootkarzijn in de LocoFM Studio aanwezig zijn. Er zal vooruitgeblikt worden op zaterdag 26 maart, dan zal op het circuit de Bargen op ’t Loo/Oldebroek een wedstrijd van het Open Nederlands Kampioen zijspan motorcross en quads plaatsvinden. Op deze avond zal Evert met diverse deelnemers in gesprek gaan.

O.a. Gert van Werven die samen met bakkenist Siebe van der Putte in Oldebroek aan de start zal verschijnen, Jeroen Boeve met bakkenist Bart Notten, Gerrit van werven met Bjorn Roes. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd waar deze teams de focus op hebben in Oldebroek. Robert Leferink zal namens Stichting Circuit Oldebroek aanwezig zijn om de activiteiten toe te lichten.

In het uur “Sportief Zijn Zeker Weten” zal ook de zwemspecialist Jan Oosterbroek te horen zijn, hij zal ons informeren over de prestaties van de zwemmers van de zwemvereniging Noord Veluwe. Met Laura van Norel zullen wij praten over de volleybalwedstrijd van de Blauw Wit dames tegen de dames van Dynamo Apeldoorn.