Door: Categorieën: Algemeen

dscn1541Woensdagmiddag 5 oktober om 17.00 uur staan de Open huisdagen van Piet en Gea Wastenecker en de Workshopcarrousel vrijwilligers centraal bij Loco Info op LocoFM. Piet en Gea zijn consulent van het Israel Producten Centrum. Tijdens de dagen, op 7 en 8 oktober, zijn er naast het bekende grote assortiment, ook weer veel nieuwe Israel-producten te zien.

Om 17.30 uur komt Johan Neevel in de studio vertellen over de Workshopcarroussel vrijwilligers, die maandag 10 oktober wordt gehouden.

Bij vv OWIOS vindt op maandag 10 oktober een workshopcarrousel plaats voor vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Oldebroek. Het Sociaal Team en Goed Bezig Oldebroek hebben op basis van de aanmeldingen een programma vastgesteld. Om 18:15 uur worden alle deelnemers verwacht bij voetbalvereniging OWIOS aan de Bovenheigraaf 19 in Oldebroek. Om 18:30 uur start de eerste workshopronde ‘Vinden en binden van vrijwilligers’ door Roel Hazenberg van de Gelderse Sport Federatie. In deze workshop worden praktische handreikingen aangeleverd om op zoek te gaan naar nieuwe vrijwilligers.

Deze workshopcarrousel biedt vrijwilligersorganisaties de mogelijkheid om te investeren in hun vrijwilligers en zo hun organisatie te versterken. Mensen die zich nog niet hebben aangemeld, maar wel interesse in deze workshops hebben kunnen dat alsnog doen bij Goed Bezig Oldebroek