Door: Categorieën: Algemeen

Rabobank Noord-Veluwe heeft maatschappelijk betrokkenheid als doelstelling. Jaarlijks wordt een deel van de winst teruggegeven aan de samenleving via het Rabofonds Noord Veluwe. Daarmee ondersteunt de Rabobank projecten en initiatieven in de regio Oldebroek, Elburg, Epe, Heerde en Nunspeet). Loco Media Groep ontving € 4.000,- ter ondersteuning voor een noodzakelijke opwaardering van de LocoFM studio’s.

Maatschappelijk betrokken
Loco Media Groep voorzitter Bert-Jan Dokter ontving de Rabofonds cheque uit handen van Ria Schuurman van Rabobank Noord-Veluwe. “We zijn enorm blij met de keuze van de Rabobank leden die hiermee noodzakelijke investeringen in de inmiddels 8 jaar oude studio’s van de lokale publieke omroep mogelijk maken. De buitenwereld en snel veranderende media landschap verplichten publieke lokale omroepen stappen te zetten op gebied van digitalisering. Met deze enorme steun aan de lokale publieke omroep onderstreept Rabobank haar maatschappelijke betrokkenheid’, aldus Dokter.

Ledenraad
Leden van de ledenraad denken mee over welk initiatief financiële steun ontvangt. Ieder kwartaal beoordeelt een commissie uit de ledenraad de aanvragen. Ria Schuurman kwam namens Rabobank de lopende projecten bekijken en overhandigde daarbij de cheque in de studio van LocoFM.