WEZEP – Maandagavond 10 april is Gerrit Zuurmond te horen bij het sportprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” tussen 20.00 en 21.00 uur op LocoFM. Samen met Gerrit van Werven rijdt hij al vier jaar in het Rainbow Truckteam. Deze week reist het team af naar Marokko om daar deel te nemen aan de Morocco Dessert Challenge.

Het team zal met twee wedstrijd trucks deelnemen.Gerrit Zuurmond rijdt met de truck van “Stacey” welke recentelijk is gekocht en gereviseerd.

Wij praten met Gerrit Zuurmond over zijn verwachtingen. Naast de twee race trucks zal het team beschikken over een eigen service truck en een snelle assistentie wagen.

Namens circuit Oldebroek zullen Henri Bekenkamp en Robert Leferink te gast zijn, Evert van ’t IJssel gaat met hen in gesprek over de laatste voorbereidingen en het programma wat er zal zijn tijdens de motorcross op circuit “De Bargen”. Op zaterdag 15 en maandag 17 april zullen er WK Wedstrijden zijspancross zijn, dit is de eerste wedstrijd om de strijd in het Wereldkampioenschap en Quad wedstrijden om het Europees Kampioenschap plaatsvinden. Ook zullen er wedstrijden voor het NK zijspannen en Quads plaats vinden in dit weekend. Evert van ’t IJssel zal ons informeren over de wedstrijden van afgelopen zaterdag in Heerde, waar het ONK motorcross werd verreden.

Met Marloes Franken – Hamelink zullen wij contact hebben over de volleybalwedstrijd van de Blauw Wit Dames 1 tegen de Gemini Dames 3.