Door: Categorie├źn: Kennis van Zaken

Door de toenemende werkzaamheden is het al weer een tijd geleden dat Riny van de Worp van Rouwzorg Riny uitvaartverzorging is aangeschoven bij het programma Kennis van zaken. Vorige week ging niet door. Maar donderdag 5 november van 17.00 tot 18.00 uur zal hij weer aanschuiven en een aantal zaken behandelen.

Afgelopen maandag werd bij Tros Radar een item uitgezonden over uitvaarten. Hierin kwamen een aantal misstanden aan het beeld over de uitvaartbranche. Riny legt uit hoe deze te voorkomen zijn. Want laat de nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan en de rekening gepresenteerd krijgen.

Uitvaarten in coronatijd. Wat zijn de gevolgen van corona wanneer er een uitvaart plaats moet vinden van een dierbare. Er zijn veel misverstanden. Wat kan wel en wat niet. Zeker nu de regels weer zijn aangescherpt deze week.

Door de toenemende werkzaamheden helpt Riny zijn vrouw Janita steeds vaker bij het verzorgen van de uitvaarten.

Kinderuitvaart. Je hoopt dat het jou niet zal gebeuren dat je kind komt te overlijden. Riny vertelt over zijn ervaringen en mogelijkheden.

Mocht je vragen hebben, neem contact op met Riny via [email protected] en uw vraag zal tijdens de uitzending beantwoord worden.