Door: Categorieën: Kennis van Zaken

Donderdag 19 december van 17.00 – 18.00 uur, is Riny van de Worp weer te gast in het radioprogramma “Kennis van Zaken” bij Loco regioradio gepresenteerd door Diesmer Ponstein.

December is een maand van terugkijken, maar ook vooruitzien naar het nieuwe jaar. Wat bracht ons het afgelopen jaar, en wat brengt ons het nieuwe jaar. Rouwzorg Riny Uitvaartzorg heeft zich het afgelopen jaar verder ontwikkeld en blijft zich verder ontwikkelen in het nieuwe jaar. De persoonlijke en betrokken manier van werken en het er zijn voor nabestaanden bij een overlijden van hun dierbare wordt zeer gewaardeerd. Het begeleiden door Riny stopt niet na de uitvaart. Regelmatig wordt nog een bezoek gebracht, gewoon om er te zijn voor de nabestaanden.

Steeds vaker wordt Riny uitgenodigd om advies te geven over: de vraag, ik heb een uitvaartverzekering maar wat is mogelijk, met welke kosten moet ik rekening houden bij een uitvaart. en of, wat is er allemaal mogelijk…. als.

Riny zal terugblikken over het afgelopen jaar. Welke mogelijkheden zijn er het afgelopen jaar bijgekomen en wat kan hij nu allemaal bieden.

Voor volgend jaar staan er ingrijpende uitbreidingsplannen op de planning. Deze zal Riny tijdens de uitzending presenteren. Rouwzorg Riny Uitvaartverzorging staat voor het verzorgen van een persoonlijke uitvaart, betrokken en voor een eerlijke prijs.