Foto_Maxxis Team_Rainbow Team 2016Maandagavond 11 januari zullen er bij het radio programma “Sportief Zijn Zeker Weten” bij LocoFM tussen 20.00 en 21.00 uur de Scan Covery Trial en de Dakar Rally 2016 centraal staan. Twee rally sportevenementen in twee totaal verschillende contingenten. De Scan Covery Rally werd in de 1e week van 2016 onder winterse omstandigheden verreden. In de Dakar rally werden de deelnemers met hitte, regen en en hoogte geconfronteerd. De Dakar deelnemers beginnen maandag 11 januari aan de tweede week. De drie teams van Maxxisbanden zijn dit weekend gefinisht.

Bij de Scan Covery Trial reden vanuit deze regio drie teams, wij praten met Egbert Bos over hun ervaringen. Het Maxxis bandenteam vanuit Elburg wist ook een dagzege te realiseren. In de Dakar Rally is het Rainbow Truckteam is nog volop in de race, wij blikken terug op de 1e week, en praten met Gerrit Wieberdink die samen met de sponsoren aanwezig is in de Dakar Rally.

Naast de rally sport, blikken wij ook terug op de volleybalwedstrijden van het afgelopen weekend, Blauw Wit Heren 1 tegen Zeewolde Heren 1, Zeewolde Heren 2 tegen VZK Heren 2, en de Blauw Wit Dames 1 tegen Alterno Dames.