Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat samen met Evert van ’t IJssel in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Evert van ‘t IJssel  ging in gesprek met Joop Hooft en Dirk Jan Grootkarzijn sprak op de ijsbaan bij ijsclub T.O.G. met voorzitter Jan ter Velde. Evert en Dirk Jan praten u bij over de actualiteit van de sport.

Dirk Jan Grootkarzijn ging kijken op de ijsbaan in de Koele bij IJsclub T.O.G. Enkele weken terug was er bij Sportief Zijn Zeker Weten al aandacht geschonken aan de vrijwilligers van deze IJsclub en al het voorbereidend werk wat zij ieder jaar doen. Toen wisten wij nog niet dat er enkele weken later een tijd van ijs zou komen. Dirk Jan sprak met Jan hoe en zijn vrijwilligers dat nu beleven.

Evert van ‘t IJssel zocht Joop Hooft op die heel wat jaren in het bestuur van Keizersveld heeft gezeten. In de jaren zeventig werd een bestuur opgericht waar Joop zijn deel in uitmaakte en als  naam uiteindelijk M.C.C.  Keizersveld mee kreeg. Hooft laat weten dat het een van de mooiste tijden uit zijn leven is geweest. Hij heeft hoogte en dieptepunten mee gemaakt en dat is nooit uit zijn hoofd verdwenen en vertelt hier over. Maar hoe dan ook hebben we samen prachtige tijden beleeft. De beeldopname is op een speciale manier gedaan om de oude herinneringen nog completer te maken. Joop doet eerst zijn verhaal in sportief zijn zeker weten op LocoFM en daarna zal de rest van de media aandacht schenken aan de oud bestuurslid. Joop Hooft is inmiddels 74 jaar en woont al 48 jaar in Wezep waar hij het nog prima naar zijn zin heeft