Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. In deze uitzending zullen wij zowel op de radio en via Facebook Live te horen zijn, live zal het te zien en horen zijn op de Facebook pagina LMG Sport.

Maandagavond tussen 20.00 uur en 21.00 uur zullen de Mountainbikers Sem Hardlooper en Jordy vd Veen en de voorzitter van de ATB Vereniging Arie ten Hove te gast zijn in de Loco FM Studio. Evert van ’t IJssel zal met de wedstrijdrijders in gesprek gaan, bij de Landelijke Jeugd competitie heeft Sem Hardlooper dit jaar alweer diverse keren op het podium gestaan. Jordy was tweede in het eindklassement van de Veluwse Wintercompetitie. Met de voorzitter van de vereniging praten wij over de evenementen die er aan staan te komen op Koningsdag 2019 o.a het Open Nederlands Kampioenschap Loopfietsen, de Streetrace, de Run-Bike-Run en de Stepwedstrijd.

In deze uitzending delen wij ook de laatste actualiteit van het Rainbow Truck Team die deze week de Morocco Dessert Challenge met de twee wedstrijd trucks aan het rijden zijn in Marokko. Aanstaand weekend is de Van Werven Dutch Grand Prix Side Cars in Oldebroek op 20 en 22 april, Evert van ’t IJssel deelt de laatste actualiteit met ons. Op Koningsdag organiseert Tonnie van Tongeren met de vrijwilligers van Skeelerclub Oldebroek en omstreken de skeelerwedstrijden voor dames en heren rondom het Raadhuisplein.