Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Na een lange zomerstop worden er weer diverse sportwedstrijden gehouden. In dit uur zal Evert van ’t IJssel ook weer te beluisteren zijn en zal zeker terug gaan naar de roerige tijden. Corona heeft ook in de motorcrosswereld alles op zijn kop gezet.

Maar gelukkig kon er toch nog weer gereden worden. Zo mochten toch ook weer gemeentelijke en regiorijders de gashendel open draaien. Hoe het tot nu is gegaan en wat er nog gaat komen krijgt u allemaal van Evert te horen. Ook zal de voorzitter van de ATB Vereniging Arie ten Hove te horen zijn, met hem praten wij over de geslaagde Nederlandse Kampioenschappen Streetrace en blikken vooruit naar de wedstrijden die op de agenda staan.

Zowel Evert van ’t IJssel als Dirk Jan Grootkarzijn gaan de komende periode weer veel sport via radio en multi media verzorgen. Beide presentatoren zullen dan ook deze komende sportperiode nieuwe sport presentaties gaan verzorgen. Geschreven, beeld, geluid, computer, radio etc. de mogelijkheden om iedereen te informeren zijn veel!

In deze uitzending weer veel sportnieuws bij LocoFM Regioradio.

De uitzending is ook via internet te beluisteren:
https://www.locomediagroep.nl/locofm/live/