Na ruim een half jaar gaat zaterdag het programma Sportief Zijn Zeker Weten weer van start. Door de corona-maatregelen werden alle wedstrijden afgelast en was er dus ook geen reden meer om het programma te maken. Tot die tijd is door de DJ’s van LocoFM een divers programma gemaakt.

Maar de wedstrijden zijn weer gestart en zaterdag starten de competities weer. Onze verslaggevers zijn beter uitgerust dan ooit, wat ze wellicht liever niet hadden gedaan, maar ze zijn er zeker weten klaar voor. Datzelfde geld voor de presentatoren Eljakim Doorneweerd en Jennifer Zoombelt.

We zijn nog op zoek naar nieuwe presentatoren voor ons programma Sportief Zijn Zeker Weten! Iets voor jou? Mail dan naar [email protected].

Komende zaterdag hebben we een viertal voetbalwedstrijden met live verslag. WHC speelt vanaf 15:00 uit tegen Balk, Henk Lodewijk en Arnold van Riesen brengen daarvan het verslag uit. Jan van den Bosch zit bij OWIOS die om 14:30 thuis spelen tegen Unicum. Eveneens om 14:30 start VSCO’61 uit tegen FC Horst en Bert Schipper doet verslag van deze wedstrijd. Tot slot spelen de Noord Veluwe Boys thuis tegen VEVO in een wedstrijd die ook om 14:30 begint, Wim Rietberg houd ons hiervan op de hoogte.

Tussen 17:00 en 18:00 krijg je ook nog alle uitslagen van de verschillende divisies en ook de nabeschouwingen van korfbalvereniging Rood Wit en Amptmeijer Badminton.

Vanaf zaterdag 19 september 14:00 dus weer volop sport op LocoFM!