Foto_Boven vlnr_Gerrit Zuurmond_Klaas Kwakkel_Gerrit van Werven_Onder_Geert PLenderMaandagavond 19 oktober zal Truck Navigator van het Rainbow Truckteam Gerrit Zuurmond te horen zijn bij het radioprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” op LocoFM tussen 20.00 en 21.00 uur. Het Rainbow Truckteam heeft recentelijk deelgenomen aan de Oilibya Rally in Marokko. Voor Gerrit Zuurmond was het zijn debuut als navigator in de cabine naast rijder Gerrit van Werven. De beide mannen hebben al twee Dakar deelnames samen beleefd en zijn zich nu aan het voorbereiden op de derde deelname. In het sterke deelnemersveld van de rally in Marokko wisten zij een 12e plaats te bemachtigen. Van Gerrit Zuurmond horen wij de ervaringen van het team.

Tevens zal in het sportprogramma de oud skeeleraar/marathonschaatser die heden ten dage actief is al communicatie adviseur Geert Plender te horen zijn. Het nieuwe marathon schaatsseizoen staat voor de deur. Zaterdag 24 oktober staat de eerste schaats marathonwedstrijd op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam op het programma. Met Geert Plender gaan wij vooruitblikken. Er staat ons weer een mooi schaatsseizoen te wachten, en wij gaan uiteraard ook dit voor u volgen.
Jan Oostebroek zal ons informeren over de stand van zaken in de zwemsport. Met Mark Blok gaan wij terugblikken over de volleybalwedstrijd van SDS Heren 2 tegen VZK Heren 1 uit Wezep. Met Arie ten Hove praten wij over zaterdag 24 oktober, want dan zal op het sportpark Stuivezand op ’t Loo de Van Werven 3-uurs race 2015 plaatsvinden georganiseerd door de ATB-Vereniging Oldebroek.